• Προφίλ

Breadmakers Artohora

About us
Αρτοποιεία Αρτοχώρα

  • Το 1977 για πρώτη φορά ο πατέρας μας Νικόλαος Πατσάλας και η μητέρα μας Ελένη Πατσάλα ανοίγουν αρτοποιείο στο Τρίλοφο θεσσαλονικείς.

    Το 1981 βλέποντας ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ο Νίκος και η Ελένη πηγαίνουν για εξειδίκευση στη Γερμανία. Επιστρέφοντας μετά από ένα χρόνο ανοίγουν κατάστημα στη Σάρτη Χαλκιδικής.

    Το 1993 δουλεύοντας όλοι μαζί οικογενειακά, γονείς και παιδιά, ο Χρήστος πλέον 19 ετών και ο Βασίλης 16, δημιουργούμε τις δικές μας εγκαταστάσεις και αναλαμβάνουμε για τα καλά την επιχείρηση με την επίβλεψη των γονέων μας.

    Μετά από 7 χρόνια το 2000 ανοίγουμε δεύτερο κατάστημα στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, από οπού είναι και η καταγωγή μας, δουλεύοντας σκληρά μαζί με τις συζυγούς μας που και αυτές έχοντας το δικό τους γούστο δίνουν την πινελιά τους στις επιχειρήσεις, επιλέγοντας πάντα εξειδικευμένο προσωπικό, παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό, παντρεύουμε το παραδοσιακό των γονέων μας με τις μοντέρνες ιδέες μας, δημιουργούμε μια γκάμα αρτοσκευασμάτων και γλυκών που κάνει την επιχείρηση να ξεχωρίζει έχοντας αδιαπραγμάτευτη την ποιότητα και την ειλικρίνεια προς τους πελάτες μας.

    Το 2014 ανοίγουμε το τρίτο μας κατάστημα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής ένα μαγαζί που έκανε την επιχείρηση πλέον γνωστή σε όλους τους θεσσαλονικείς.

espa gr